Canviar les portes de casa per unes lacades

Canviar les portes de casa per unes lacades en blanc per aconseguir estar a la última i guanyar en lluminositat.

No us descobrirem que les portes d’interior marquen l’aspecte general d’una vivenda. Canviar les portes de casa per unes lacades en blanc farà que una vivenda deixi de semblar antiga, clàssica i fosca per passar a tenir molt estil, lluminositat i ser de tendència actual. I ara que estan de moda no ens hem resistit a donar-te tots els detalls sobre aquest tipus de porta.

Porta lacada en blanc, tipus i estils

Substituir les portes d’interior és una de les reformes per millorar l’aspecte d’una vivenda. Un canvi de portes és una de les rehabilitacions habituals que tothom vol fer un dia o altre. És un gran pas per millorar l’aspecte de la llar, així que et donem algunes claus per que encertis a la teva elecció.

Avui en dia hi ha un ampli catàleg a on triar si vols canviar les portes d’interior. Poden ser correderes, vidreres tipus japoneses, amb motllures… Les opcions són moltes, així que t’expliquem alguns consells per escollir amb encert entre tot el repertori.

Porta lacada blanca corredera encastada

reforma canviar portes per lacades

Si t’estàs plantejant una porta d’aquest estil has de saber que necessita una més mica més d’obra que la porta a la vista.

Per instal·lar una porta encastada és necessari tirar a terra l’envà i col·locar al seu lloc una estructura metàl·lica per on es deslliçarà la corredera per l’interior de la paret. Després s’ha de recobrir el mur, enguixar i pintar del color que es vulgui. Ara Sí ! L’efecte és increïble. A més de guanyar metres útils.


Porta corredera japonesa lacada blanca

canviar portes de casa lacada blanca corredera japonesa

Aquest altre model de porta encastada i vidriera s’anomena japonesa.

És un disseny que pot variar en número de vidres i forma. Per aconseguir aquest bonic efecte que permet passar molt la llum acostumen a tenir entre 3 o 4 vidres. Aquests poden variar en forma per ser quadrats o rectangulars, o en opacitat ja que els instal·lem transparents o glaçats per donar més sensació d’intimitat.

Aprofita la llum natural instal·lant portes vidreres

Les portes de vidre ajuden a deixar passar la llum

Les portes de vidre ajuden a deixar passar la llum natural. Per tant si a la teva vivenda no disposes de llum natural a totes les habitacions , aquesta pot ser una gran alternativa. Canviar les portes de casa i optar per que totes siguin de vidre permetrà que la llum natural es transmeti d’una habitació a altra. Si a més a més les tries en fusta lacada blanca t’ajudarà a guanyar en lluminositat i sensació d’amplitud.

Guanya espai amb les correderes

Les portes correderes són fantàstiques per guanyar espai. Sobretot en aquelles vivendes petites o amb una distribució poc pràctica. Aquest estil de porta pot passar per dins o fora de la paret depenent de l’envà i de l’estructura de la vivenda. No sempre és possible realitzar la seva instal·lació.

Que és un lacat blanc

Un dels acabats de tendència és el lacat blanc. Un lacat és un acabat de capes de pintura per donar-li una nova dimensió de color. Aquesta protecció proporciona un aspecte polit, suau i modern, molt apropiat per una casa moderna i minimalista.

Sigui com sigui, el model que triis farà que el resultat final millori moltissim l’aspecte de casa teva. Així que no dubtis en fer un canvi de portes fosques i renova-les per un bonic lacat blanc.